Som una família que fa temps que estem canviant la nostra manera de viure per tal de reduïr l’impacte del nostre consum i dels residus que generem en el medi ambient, i us assegurem que un cop es comença ja no es torna enrere   😉
Canviar els hàbits de consum que tenim és imprescindible per cuidar el nostre Planeta. I no oblidem que nosaltres en formem part.
Si observem com realitzem les nostres compres i com portem a terme activitats com ara la neteja de la llar i la cura del propi cos, ens adonarem que en moltes ocasions recorrem a opcions que no són les més sostenibles, ja sigui perquè no en tenim d’altres a la nostra disposició, o en més d’una ocasió per desconeixement. Un dels problemes de sostenibilitat principals rau en els materials de què estan fets els mateixos articles i productes que consumim, però també en el seu embalatge, la quantitat d’energia emprada per al seu transport segons d’on vénen, l’origen dels materials que el formen, la forma d’obtenció d’aquests i el tipus de gestió que es fa dels espais i recursos naturals per tal d’obtenir-los, i molts altres aspectes.
A la nostra botiga fem un esforç per seleccionar i oferir alternatives sostenibles de productes i articles que utilitzem en la nostra vida diària tan en la higiene i cura del propi cos com en la neteja per la llar.

 

A El Gínjol us oferim una manera de comprar productes de neteja per la llar a granel altament biodegradables, reduïnt els envasos d’un sol ús que es generen d’aquests. 

Fes servir el sistema de retorn d’envasos comprant a la nostra botiga online!

El sistema de retorn d’envasos implica el cobrament d’una fiança per l’envàs, que es retorna quan l’envàs buit és retornat en bones condicions.
Repartiments a domicili cada dilluns (excepte festius) dins la zona de la Catalunya Central. Es pot recollir comandes a la botiga de dimarts a dissabte. Un cop feta la comanda es contacta amb la persona per informar-la. 
Enviaments gratuïts a partir de 25 euros

Avantatges de la compra a granel i el sistema de retorn d’envasos dels productes de neteja per la llar 4eco: 

– Fem economia circular entre el fabricant, la botiga i el client: inclús el transport dels productes entre el fabricant i la botiga es fa amb envasos que es retornen per ser utilitzats de nou.

– Es redueixen considerablament els residus d’un sol ús relacionats amb aquests productes.

– El preu del producte és més econòmic en pagar només el líquid si es retorna l’envàs en bones condicions.

Envasos Reutilitzats

+
Envasos Reutilitzats